Riv citronskal och pressa citronsaft. Blanda med björnbär, blåbär och socker.
Mascarponekräm
Riv citronskal och pressa citronsaft.
Vispa hälften av citronskalet och citronsaften med äggulor och mascarponeost krämigt.
Vispa äggvitor och lite av sockret till ett vitt skum. Tillsätt resterande socker lite i taget under konstant vispning tills det liknar maräng.
Vänd ihop ”marängen” med ägg- och ostkrämen och rör försiktigt till en slät kräm. Ställ kallt i kylskåp.
Halvera savoiardikexen. Blanda flädersaft med resterande citronskal och citronsaft.
Lägg lite ostkräm i botten av burkarna. Doppa ett kex i taget i citron- och flädervätskan och lägg ovanpå krämen. Fyll på med björnbär och blåbär. Varva ytterligare en gång och avsluta med björnbär och blåbär.