Hemligheten bakom det här receptet från USA är den läckra marinaden, som även serveras till som sås. Bakad potatis smakar gott till. Den kan bakas i ugnen samtidigt som spjällen.
Grillsås: Blanda chilisås, vatten, ättiksprit, worcestershiresås, lök, farin, honung, senap, kajennpeppar, vitlök och oregano i en kastrull. Koka upp, rör om och låt småputtra i ca 15 minuter. Pressa ner vitlöken.
Gnid in spjället med salt och peppar. Pensla med såsen runt om.
Ugnsstek så här: Lägg revbenen på ett galler i en långpanna med benen uppåt. Stek i 225° i ca 30 minuter. Vänd och pensla ytterligare en gång. Stek i ca 30 minuter till. (Lägger du till klyftad potatis på plåten så använd gärna 1-2 kvistar rosmarin salt och peppar)
Grilla så här: Grilla spjällen runt om på träkolsgrill. Det tar sammanlagt mellan 30 och 35 minuter. Grilla långt från glöden.