Rumstemperera köttet innan det ska stekas, salta och peppra på båda sidor.
Blanda majonnäs tillsammans med båda senapssorterna och ställ åt sidan.
Stek köttet i olja på hög värme så det får yta, låt köttet ligga i stekpanna och vänd inte för mycket. När köttet fått lätt färg, tillsätt smör till pannan för den goda smakens skull. Stek några minuter på varje sida och låt sedan köttet vila på en skärbräda innan det skärs upp.
Tvätta sallad och bryt fina blad till mackan. Skala och riv pepparrot.
Stek brödskivorna i smör, låt smöret bli gyllenbrunt innan brödet går i. Stek på båda sidor och lägg upp på tallriken.
Stryk på senapscrèmen på varje macka, fortsätt med sallad och fina bitar skuret kött. Bygg sedan ett ”fågelbo” av pepparrot på varje macka och placera en äggula i.
Servera mackan genast med lite extra senapscrème till och njut!