Blanda en 1-2-2-lag på en del ättika, två delar socker och två delar vatten.
Blanda ättika och socker i en kastull, under omrörning på låg värme ska sockret lösa sig i ättikan. Dra av kastrullen från värmen och blanda ner vatten. Detta gör att lagen svalnar snabbare.
Skala och skär rättika och morot i tunna stavar. När lagen är kall, lägg ner moroten och rättikan i lagen, tillsätt lite salt och låt grönsakerna pickla i minst 30 minuter.
Skär skivor av fläskkarren och blanda marinaden.
Blanda riven ingefära, riven vitlök, soya, honung och chiliflakes i en skål så det blir en marinad.
Stek fläskkarren i rapsolja, de ska få fin färg och stekas ca 3 minuter på varje sida.
När köttet börjar bli klart, slå marinaden över köttet och låt den steka med i några minuter.
Lyft upp köttet på en skärbräda och låt marinaden tjockna någon minut i stekpannan.
Skär upp baguetten och bred ut majonnäs i baguetten, fortsätt med rikligt av salladsblad.
Skär köttet i fina skivor. Lyft sedan ner köttet i såsen i stekpannan och vänd runt tills köttet är täckt av sås.
Lägg köttet på salladen och toppa med de picklade grönsakerna, koriander och eventuell srirachasås, en het ketchup.