Vänd ner i en kastrull och sätt på värmen. Värm under omrörning med en slickepott så inget bränner fast i botten.
När äggröran blir fastare i konsistensen, sänk värmen och rör tills du är nöjd. En krämig konsistens är att föredra.
Servera äggröran i portionsformar tillsammans med finriven parmesan, hackade örter och det smörstekt bröd.
Sill med pepparrot
Riv pepparrot och ost, blanda med majonäs och gräddfil. Hacka gräslök fint och skär sillen i portionsbitar. Lägg sillen på ett fat och klicka ut röran på toppen. Avsluta med gräslök.
Rökt lax med gräddstuvad spenat
Ta tunna skivor med lax och placera på en skärbräda.
Hacka löken fint och svetta den i smör i en kastrull med spenaten. Ha hög värme i panna och jobba snabbt, tillsätt grädden när spenaten faller samman. Rör hela tiden när det steks i kastrullen.
Lägg sedan klickar av röran på laxen och rulla ihop till små rullar. Avsluta med nymalen peppar på toppen.