Börja med salladen. Skala och koka sparrisen tillsammans med lite citronsaft, smör och socker. När den är mjuk men behåller spänsten är den klar, känn efter med en potatissticka.
Värm ärtorna enligt förpackningen. Tvätta och bryt ner salladen i mindre bitar.
Koka äggen, lägg ner i en kastrull med vatten och när vattnet börjar koka starta timern, de ska koka totalt 5 minuter och 30 sekunder. Så fort de är klara, spola direkt i kallt vatten och låt ligga i kallt vatten i ca 3-4 minuter.
Gör dressingen genom att skala och riva pepparroten fint. Blanda sedan med crème fraiche och majonnäs. Du bestämmer själv styrkan på dressingen med mängden pepparrot och antal droppar av tabasco och Worchestershiresås. Om dressingen är för tjock, späd den lite vatten till önskad konsistens. Ställ dressingen kallt medan salladen blir klar.
Skär tunna skivor av bröd och stek i olja. Lägg upp salladen genom att blanda sparris, ärtor, räkor, sallad, dill och persilja. Avsluta med stekt bröd och dressing på toppen!