Koka märgbenen och nötbringan i ca 3 minuter, tills ytan är full av skum.
Sila bort vattnet, skölj ben och kött väl så alla orenheter tas bort.
Skala och halvera gul lök och ingefära.
Stek lök och ingefära med platta sidorna nedåt i tryckkokarkastrullen ordentligt på hög värme.
Rosta kryddorna till kryddpåsen i en torr stekpanna på medelhög värme tills de får färg och doftar mycket, lägg sedan i en kryddpåse.
Lägg ben och kött i kastrullen med lök och ingefära, fyll upp med vatten så de nästan täcks (ungefär 2 liter).
Lägg i kryddpåsen, fisksås, socker och en nypa salt.
Sätt på locket och koka upp. När tryckkokaren pyser, dra ned till medelhög värme och koka i 45 minuter till 1 timme.
Medan buljongen tillagas, skiva gul lök tunt och lägg i kallt vatten i minst 10 minuter för att ta bort den starka löksmaken.
Koka upp vatten i en kastrull. Stäng av värmen, lägg i risnudlar och låt ligga ca 15 minuter, då få nudlarna bäst konsistens.
Skiva salladslök och chili.
När buljongen är klar, låt trycket pysa ut, spara köttet, sila buljongen.
Smaka av rikligt med salt, limejuice och fisksås. I det här steget händer mycket med smaken, var inte rädd för att smaksätta, men gör det lite åt gången för att ha koll.
Ta en slev och ta bort det mesta av fettlagret som ligger på toppen av buljongen. Lämna lite.
Skär bringan i tunna skivor (tvärs över fibrerna).
Lägg nudlar i botten av djup tallrik. Lägg sen på en hög böngroddar, blötlagd gul lök och skivad bringa. Fyll upp med buljong. Lägg salladslök och chili i mitten, servera med en klyfta lime!