Laga hela middagen i en och samma form. Här är det torsk med ett örtigt vitlökssmör som lagas i ugn tillsammans med potatis, zucchini, grönkål och fänkål. Vardagssmart och väldigt gott!
Skär potatisen i ca 2 cm stora tärningar. Lägg tärningarna i en ugnssäker form. Ringla över lite olivolja och strö över salt. Blanda runt. Tillaga i ugnen tills potatisen nästan är klar, ca 15 minuter.
Skala och riv vitlöken fint. Rör ihop smör, vitlök, olivolja, citron (skal från 1 citron och saft från 0,5) och persilja till ett vitlökssmör.
Skär fänkål och zucchini i tunna skivor, zucchinin kan vara lite tjockare än fänkålen. Plocka grönkålen i mindre blad. Blanda potatisen med fänkål, grönkål och zucchini.
Lägg på torsken och salta den. Bred på smöret. Lägg gärna några klickar smör på grönsakerna också.
Tillaga i ugnen tills fisken är klar, 7-10 minuter. Servera genast.