Tortillapizza med skinka, sparris och parmesan

Tortillapizza med skinka, sparris och parmesan

8 ingredienser

30 min

En busenkel pizza med massa smak! Den här pizzan gör du snabbt med tortillabröd, skinka med smak av farin och svartpeppar, grön sparris och så en massa parmesan. Så roligt att bjuda på en pizzakväll!

Lönneberga tipsar!
Lönneberga smakrika skivor farin och svartpeppar produkt

Lönneberga tipsar!

NYHET! Lite tjockare skivor skinka som passar perfekt till matigare mackor.

Läs mer

Ingredienser

portioner pizzor
  • 2 förp Lönneberga Smakrika skivor av skinka med smak av farin & svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 4 msk crème fraîche
  • 200 g grön sparris, delad
  • 2 dl parmesanost, riven (plus lite extra till servering)
  • olivolja
  • färsk basilika
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Gör pizzorna precis innan de ska in i ugnen! Bre ut crème fraîche över tortillabrödet. Fördela ut sparris och skinka över bröden och strö över riven parmesan. Ringla över lite olivolja och svartpeppar.
  3. Grädda i ugnen i ca 6-8 minuter, eller tills osten har smält och pizzan har fått fin färg.
  4. Ringla lite mer olivolja över pizzorna. Toppa med färsk basilika och lite hyvlad parmesan.
TIPS!
Fler tips!
Lönneberga surdegstoast med örtig kyckling, tomat och mozzarella

Fler tips!

Här hittar du fler goda och enkla recept från Lönneberga.

Läs mer