Torka köttet torrt med hushållspapper, salta och peppra rikligt.
Bryn köttet i rapsolja på hög värme, stek tills alla sidor har fått en bra stekyta. Se till att pannan är riktigt varm när du lägger ner köttet.
Dra ner till medelvärme och ha i smör och vitlök i pannan. Ös köttet köttet när smöret är mellan brynt och skummigt.
Låt köttet gå klart i pannan tills det är 54-56 grader
Skär köttet i tunna skivor tvärs över fibrerna, salta och peppra snittytorna.
Tostada
Blanda vetemjöl och salt i en bunke. Tillsätt olivolja och blanda tills det blir ett smul. Ha eventuellt i mer olivolja.
Tillsätt kokande vatten och blanda till en jämn deg. Dela upp degen i 9 stycken delar och kavla ut till små tortillas. Stek bröden en och en på hög värme i en torr stekpanna.
Hetta upp olja i en liten stekpanna till 170-180 grader. Fritera bröden tills de blir krispiga.
Chimichurri
Blanda ihop persilja, olivolja, rödvinsvinäger, limejuice, vitlök och chili i en skål. Smaka av med salt och peppar.
Guacamole
Dela, kärna ur och gröp ut köttet ur avokadorna. Mosa med en gaffel.
Blanda samman med tomaten och löken. Smaka av med limejuice och salt.
Servering
Lägg två tostadas på en tallrik, bred ut rejält med guacamole. Lägg på tre skivor kött på varje tostada och toppa med chimichurrin. Garnera med färsk koriander och servera med
en limeklyfta.
I programmet gjordes rätten ett växtbaserat och 3D-printat kött.