Tryffelpopcorn med parmesan

Tryffelpopcorn med parmesan
Foto: Martin Botvidsson
björn frantzenKocknas-kamp-2017 Viktor-Westerlind
björn frantzenKocknas-kamp-2017 Viktor-Westerlind

Tryffelpopcorn med parmesan

7 ingredienser

Ta fredagssnackset till en helt ny nivå med dessa lyxiga tryffel- och parmesanpopcorn.

Recept ur boken The Flying Elk - gastropub by Björn Frantzén

Ingredienser

  • 100 g popcorn
  • 1 msk hasselnötsolja
  • 1 tsk tryffelolja
  • 2 tsk svamppulver
  • 1 dl parmesanost, finriven
  • 10 g tryffel, hyvlad
  • salt

Gör så här

  1. Poppa popcornen enligt paketet. Krydda med salt. Vänd upp med hasselnötsolja, tryffelolja och svamppulver, vänd ner hälften av osten. Toppa med ost och hyvlad tryffel.