Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Ugnsbakad torsk i mustig tomatsås
Foto: Köket.se
Ugnsbakad torsk i mustig tomatsås
26
Spara
Av:
Köket.se
10
ingredienser
20 m
En superenkel vardagsrätt med en smakrik och mustig tomatsås.
Enkelt
Fisk
Snabbt
Torsk
Vardagsmiddag
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
Ingredienser
4 - 6
600 g torskfilé, tinad och avrunnen
2 burkar konserverade körsbärstomater
1 dl matlagningsgrädde
70 g babyspenat
1 gul lök, hackad
3-4 cm purjolök, fint skivad
1-2 tsk worcestersås
1-2 tsk paprikapulver
salt
peppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Lägg den tinade torsken i en ugnsfast form.
Blanda tomatsåsen med resten av ingredienserna i en skål och smaka av med kryddor. Häll tomatsåsen över filéerna och låt gå i ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut