Macka med bacon och kyckling

Macka med bacon och kyckling
Foto: Christel Schröder
Pär Nilsson och Christel Schröder
Pär Nilsson och Christel Schröder

Macka med bacon och kyckling

8 ingredienser

En matig macka som är perfekt att göra om man har rester av kyckling hemma.

Ingredienser

  • 1 panini (eller 1/2 baguette)
  • 0,5 tomat, skivad
  • 0,5 gul lök, skivad
  • 0,5 kycklingfilé, tärnad och stekt
  • 4 skivor bacon, knaperstekt
  • 6 skivor lagrad ost

Smaksättning

  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Dela brödet på längden. Lägg i tomat, lök, kyckling, bacon och till sist osten i brödet. Salta och peppra. Slå in mackan i folie. Låt paketet ligga vid glöden i 10–-15 minuter och vänd på det hela tiden.