Tunnbrödrulle med gubbröra

Tunnbrödrulle med gubbröra
Foto: Christel Schröder
Pär Nilsson och Christel Schröder
Pär Nilsson och Christel Schröder

Tunnbrödrulle med gubbröra

9 ingredienser

Receptet är beräknat för 6-8 rullar.

Ingredienser

  • 3 ägg, hårdkokta
  • 1 rödlök
  • 1 knippe färsk dill
  • 2 potatisar, kokta
  • 160 g ansjovis
  • 1 dl crème fraîche
  • 6-8 skivor mjuka tunnbröd

Smaksättning

  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Hacka ägget, rödlöken och dillen. Tärna potatisen i små bitar. Dela ansjovisen i små bitar. Blanda ihop med crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Fördela röran över tunnbröden och rulla ihop dem. Slå in i folie och ta med paketen på vandringen.