Blanda mjöl och smöret som är skuret i mindre bitar. Blanda gärna allting i matberedare eller nyp ihop tills du får en smulig deg. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg.
Tryck ut degen i en pajform, och låt en bit av degen komma över pajformens kant och vik ner den. Gör så för att degen inte ska krympa ihop.
Nagga med gaffel och låt stå i kylskåpet ca 30 minuter.
Värm ugnen till 200 grader. Förgrädda i 10 minuter.
Fyllning
Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i smör.
Blanda ihop ägg och grädde samt hackad dill och stekt lök. Smaka av med salt och peppar.
Lägg osten i botten av det gräddade pajskalet, slå på fyllningen och grädda ca 20 minuter tills pajen stelnat.
När pajen svalnat toppar du med räkor, rom, gräddfil och gräslök.