Blanda mjöl, salt, socker och fiberhusk. Arbeta in kokosoljan (som inte ska vara flytande, utan i fast form) tills du har en smulig deg.
Tillsätt 1 msk vatten och arbeta in med en gaffel eller i en matberedare. Så fort det blivit en deg formar du den till en tjock platta, täcker med plastfolie och lägger in i kylen 15-20 minuter.
Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper tills den är 3-4 mm tjock. Täck en form med degen och pricka hål med en gaffel.
Blindbaka i ugnen tills skalet fått fin färg, det tar runt 20 minuter.
Blåbärsfyllning
Rör ut maizenan i vattnet.
Häll alla ingredienser (men bara hälften av blåbären) i en kastrull och koka upp. Låt småkoka ett par minuter. Häll sedan i resten av blåbären och ta av från plattan.
Låt svalna 10 minuter och häll sedan ner fyllningen i pajskalet. Ställ in pajen i kylen så den svalnar helt. Ta fram en halvtimme innan servering så den inte är iskall.