Nyp ihop vetemjöl och smör i en bunke. Tillsätt vattnet och tryck ihop allt till en smidig deg. Plasta in och låt vila i kylen i minst 30 minuter.
Kavla ut degen och klä små pajformar med den. Nagga med en gaffel. Grädda pajskalen i 10 minuter, eller tills de fått fint med färg. Ta ut och låt svalna.
Passionsfruktskräm
Gröp ur fruktköttet ur passionsfrukterna och lägg ner i en kastrull. Blanda ner rivet
limeskal, limesaft, smör, strösocker, grädde och majsstärkelse. Låt koka upp under omrörning och sjud sedan till en kräm.
Häll över krämen i en skål och låt svalna helt i kylskåpet.
Kikärtsmaräng
Vispa kikärtsspad och citronsaft fast och fluffigt. Vispa ner lite strösocker och vaniljsocker i taget och fortsätt att vispa tills du har en fast, blank maräng.
Servering
Fyll pajskalen med passionsfruktskrämen. Spritsa små toppar med maräng och bränn av med en gasbrännare. Dekorera med hallon och citronmeliss.