Vegoschnitzel med krämig kålsallad

koket.se
Vegoschnitzel med krämig kålsallad
Foto: Jennifer Eriksson
Jennifer Eriksson profilbild
Jennifer Eriksson profilbild

Vegoschnitzel med krämig kålsallad

10 ingredienser

30 m

Vegoschnitzel med krämig kålsallad, lime och ris är en perfekt rätt att tillaga och servera som en smart vardagsräddare!

Se Jennifer Eriksson laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 4 port ris
  • ca 500 g vitkål
  • 1 dl majonnäs
  • 2,5 msk soja
  • 1 limefrukt, zest och saft
  • 0,5 kruka färsk koriander
  • salt
  • peppar
  • chiliflakes
  • 4 vegoschnitzlar (frysta)

Gör så här

  1. Koka riset.
  2. Strimla kålen fint och blanda med majonnäs, soja, limezest, limesaft, finhackad koriander, salt, peppar och eventuellt lite chiliflakes.
  3. Stek schnitzlarna och servera dem med riset och kålsalladen.