Wienerkorv med räksallad

koket.se
Wienerkorv med räksallad
Tommy Myllymäki 2016
Tommy Myllymäki 2016

Wienerkorv med räksallad

11 ingredienser

20 m

Wienerkorv med räksallad, rostad lök och chips är en enkel rätt som alltid går hem!

Se Tommy Myllymäki laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 8 wienerkorvar
  • gul lök (till kokning av korven)
  • lagerblad (till kokning av korven)
  • 100 g fänkål, tunt hyvlad och lätt blancherad
  • 200 g skalade räkor
  • 2 tsk citronskal, rivet
  • gräslök, finskuren
  • 200 g majonnäs
  • 4 korvbröd
  • 2 dl potatischips, krossade
  • 1 dl rostad lök

Gör så här

  1. Sjud korven i spad med lök och lagerblad.
  2. Blanda samman fänkål med räkor, citronskal, gräslök och majonnäs.
  3. Värm korvbröden och bottna med lite chips och räksallad. Lägg på två korvar och toppa med mer räksallad, chips och rostad lök.