Koka nudlarna i 1 minut kortare tid än vad det står på förpackningen. Skölj i iskallt vatten i durkslag tills nudlarna är kalla. Låt rinna av.
Blanda alla ingredienserna till såsen.
Skär sidfläsket i munsbitsstora bitar. Stek i en het panna utan fett tills köttet är gyllene. Ta av från
värmen och lägg över köttet på ett fat.
Strimla vitkålen tunt. Skala och finhacka vitlöken. Skiva svampen. Skala och skär moroten i tunna tändsticksstavar och skiva salladslöken till 3 centimeter långa bitar.
Hetta upp pannan igen tills den ryker. Häll i lite olja och stek vitlök och färsk ingefära under omrörning
i några sekunder. Tillsätt övriga grönsaker och låt fräsa i 2–3 minuter.
Tillsätt fläsket och nudlarna och låt fräsa samman i 1 minut. Häll på såsen och låt fräsa ihop i ytterligare 1 minut. Servera genast med lite inlagd ingefära.