Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Yoghurtsill med chili, lime och ingefära
Foto: Stephanie Bjelkstam
Yoghurtsill med chili, lime och ingefära
75
Spara
Av:
Leila Lindholm
Från:
Leilas jul
7
ingredienser
Brunch
Buffémat
Fisk
Midsommarmat
Svensk/nordisk mat
Snittar och tilltugg
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
Ingredienser
420 g inlagda sillfiléer (5-minutersill)
0,5 röd spansk peppar
0,5 tumstor bit färsk ingefära (cirka 3 cm)
1 limefrukt, skal av
0,5 limefrukt, saft av
svartpeppar, nymalen
2 dl grekisk yoghurt (inte turkisk, den är för krämig i smaken)
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Häll av och skiva sillen.
Finhacka chilin och riv ingefäran och limeskalet fint på rivjärn.
Pressa saften av limen och blanda allt i en bunke och sedan med sillen.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut