Hacka chokladen och lägg i en skål med höga kanter.
Koka upp grädde, honung och salt.
Häll över den varma grädden över chokladen. Låt stå cirka 10-20 sekunder och mixa sedan till en slät kräm.
Låt krämen sätta sig i rumstemperatur. Har du bråttom kan du ställa krämen i kylen en liten stund men rör om då och då, annars stelnar krämen. Lägg eventuellt i en spritspåse.
Hallongrädde
Vispa grädde och strösocker till en luftig konsistens. Lägg i hallonen och rör om så de precis mosas. Lägg i en spritspåse.
Utbakning
Kavla ut vetedegen till en platta, cirka 2 centimeter tjock. Stansa ut hjärtan. Upprepa till degen är slut.
Låt bullarna jäsa under bakduk i 30 minuter.
Sätt ugnen på 210 grader varmluftsugn.
Pensla bullarna med uppvispat ägg.
Grädda mitt i ugnen till gyllene färg, mellan 8-10 minuter. Låt svalna på galler under bakduk.
Montering
Stansa ut ett lite mindre hjärta ovanpå hjärtbullen. Gröp ut lite och spritsa i chokladkrämen.