1,5 dl färska örter, hackade (till exempel persilja eller basilika)
2 dl kvarg
6 rädisor, till garnering
smör, till stekning
olja, till stekning
salt
peppar
2 msk olivolja, till garnering
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skär kålroten, fänkålen, morötterna och romanescokålen i små bitar.
Hetta upp en stekpanna och rosta allt i olivolja.
Skala och finhacka rödlöken och fräs den i en kastrull med smör. Skala och hacka vitlöken och blanda ner. Finhacka tomaten och tillsätt den. Låt allt puttra i några minuter. Rör sedan i chilisåsen.
Häll ner kesellan i en skål och blanda ner örterna. Salta och peppra efter smak.
Lägg upp tomatröran på tortillabröden. Klicka över örtkesellan och gratinera på plåt i ugnen i cirka 5 minuter.
Servera med grönsakerna. Ringla lite olivolja över och garnera med rädisorna.