En matig och prisvärd bulgursallad som är fylld med goda grejer som mättande linser, söt nektarin, krispig sallad och salt fetaost. Bjud den med en enkel yoghurtdressing smaksatt med vitlök.
Koka belugalinserna enligt anvisning på förpackningen.
Blanda linserna med 1 msk olja när de är klara.
Koka bulgur med buljongen enligt anvisning på förpackningen.
Riv ned vitlöken i yoghurten och salta. Låt stå. Ringla över lite olivolja på yoghurtdressingen vid servering.
Skala och skiva schalottenlöken. Lägg den på ett stort fat. Strö över salt och ringla över olivolja. Riv över citronskal och pressa över saft från hälften av citronen.
Dela, kärna ur och skär nektarinerna i smala klyftor.
Riv salladen i bitar.
Blanda bulgur och sallad med löken på fatet. Toppa med nektarinerna.
Lägg linserna i en skål och toppa med feta och krasse. Servera med yoghurtsåsen.