Siri Barje

Siri Barje 2016

Siri Barje älskar att laga mat och har stått i köket hela sitt liv. Att laga färgglada och vegetariska rätter är hennes specialitet.

Siri Barje är utbildad kock vid Grythyttans Restaurangskola och har jobbat på restaurang Shibumi i Stockholm samt drivit en vegetarisk sommarrestaurang på Öland. Idag jobbar Siri som kokboksförfattare och bjuder regelbundet på vegetariska favoritrecept i Kökets middag

Hennes matfilosofi är att du ska äta det du tycker om. Med mycket grönsaker, fisk och skaldjur. Och grillat förstås. Här hittar du allt från vegetariska husmansvarianter till smarriga soppor och goda sallader.

Annons

Köp Siris böcker!

bok vegan på 5 ingredienser portrait

Siris härliga kokbok

Vegan på 5 ingredienser

Siri Barje

Köp boken här

Senaste recepten från Siri

Populära recept à la Siri

Läsvärt