Värm rikligt med olja till 63 grader, till exempel i en ugnsform.
Separera äggulor och äggvitor. Stjälp försiktigt i äggulorna i formen med oljan och ställ tillbaka i ugnen.
Laga i 25 minuter, ta sedan ut.
Picklad rödlök
Blanda vatten, ättika och socker i en skål. Rör runt tills sockret löst upp sig.
Skala och skiva rödlöken tunt och lägg ner i lagen.
Låt dra så länge som möjligt.
Råbiff
Skiva och hacka köttet smått
Blanda ihop ingredienserna till marinaden. Lägg ner köttet i marinade och vänd runt så att allt blandas. Låt dra tills det är dags för servering.
Friterade risnudlar
Hetta upp oljan i en wok eller tjockbottnad kastrull till ca 190 grader.
Lägg ner en näve nudlar i oljan och ta snabbt upp dem med en hålslev när de är vita – de ska inte få färg utan bara puffa till sig, det tar bara några sekunder.
Låt rinna av på hushållspapper.
Wasabimajonnäs
Lägg ägg, olja, vitvinsvinäger och dijonsenap i en hög cylinderformad bägare som hör till stavmixern.
Stoppa ner stavmixern längst ner i botten och kör på högsta effekt, höj sakta stavmixern upp mot ytan under ca 5-15 sekunder så att en krämig majonnäs bildas under stavmixern. När man är klar ska hela blandningen bestå av krämig majonnäs, fortsätt annars att mixa.
Blanda i wasabi efter smak.
Servering
Lägg det hackade köttet på en tallrik i en hög. Strö över hackad chili, salldslök och sesamfrön. Gör en liten grop i köttet där du lägger en confiterad äggula och toppa med friterade risnudlar. Servera med det tunt skivade päronet och wasabimajonnäsen