Rödbetor med chèvre, honung och pinjenötter

rödbetor med chèvre
Foto: tv4

Rödbetor med chèvre, honung och pinjenötter

Av: Charlie - Stockholm

Från: Halv åtta hos mig

6 ingredienser

1 h

En enkel och god förrätt som alltid går hem - rödbetor, chevré, nötter och honung.

Receptet kommer från tv-programmet Halv åtta hos mig och är komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 4 rödbetor
  • 200 g getost
  • honung, flytande
  • pinjenötter
  • salt
  • rucolasallad

Gör så här

  1. Skala och koka rödbetorna i ca 20 min.
  2. Skiva dem tunt, och lägg på ett fat. Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak.
  3. In i ugnen i ca 3-5 min på 250 grader. När osten smält lite så är det klart, strö över lite pinjenötter och salt och servera med några ruccolablad.