Vispa äggvitor med strösocker med elvisp i cirka 30 sekunder. Vänd försiktigt ner vetemjöl och salt i vitorna. Tillsätt glukos, vispgrädde, rivet citronskal, bittermandel samt smält smör och rör till en jämn smet.
Klicka ut smeten med hjälp av undersidan av en sked på en smord plåt (eller allra helst på en silikonmatta) och forma runda, cirka 7-10 cm breda cirklar. Det är viktigt att smeten breds ut i ett supertunt jämnt lager. Grädda i mitten av ugnen i cirka 5 minuter, tills flarnen har fått en gyllene färg i kanterna.
Lyft upp flarnen med en palett eller stekspade och lägg dem på en ren handduk. Forma dem till ”fortune cookies”: Lyft upp flarnet med en stekspade (det är viktigt att arbeta snabbt), vänd det upp och ned och lägg en lapp i mitten av flarnet. Vik dem halvmåneformade, för att sedan snabbt vika långsidan över kanten på en skål och slutligen vika ändarna mot varandra. Lägg gärna över i en muffinsplåt så de håller formen.
Doppa kakorna i tempererad choklad och strö över sesamfrön.