Sätt ugnen på 150 grader. När ugnen har rätt temperatur så lägg in en hel vitlök och rosta den tills den blir mjuk rakt igenom, det tar cirka 30 minuter.
Tänd grillen, använd dig gärna av ett tändrör istället för tändvätska.
Lägg lammfärs, fläskfärs och grisspäck i en bunke och blanda runt det med händerna. Krydda sedan med salt och rökt paprikapulver.
Mixa svartpepparkorn och rosépepparkorn i en kryddmixer eller mortla, och blanda sedan ner det och färsk timjan i färsen.
Dela den rostade vitlöken på mitten och pressa ur vitlöken i färsblandningen. Häll sedan i öl och blanda tills färsblandningen känns smidig. Provsmaka sedan av färsen och tillsätt eventuellt ytterligare salt eller andra kryddor.
Spola igenom fjälstret med vatten två gånger och lägg det sedan i blöt då det minskar risken för att det spricker.
Använd en hushållsmaskin med korvstopparrör, smörj in röret med lite rapsolja eller vatten och trä sedan försiktigt på en hel del fjälster på röret. Skär av fjälstret när du har tillräckligt mycket på röret.
Mata sakta ner färs i hushållsmaskinen och släpp efter med fjälstret allt eftersom så att korven blir jämntjock och fin. När korven är i den längd du vill ha den, så knyt ihop fjälstrets båda ändar. Lägg sedan korven så att den bildar en snurra och för sedan igenom ett blötlagt grillspett så den håller sig på plats. Om du sedan har färs kvar, så gör samma procedur en gång till så att du får två eller flera korvsnurror.
Picka hål på korvsnurran med ett grillspett och grilla den sedan på direkt grillning ett par minuter på varje sida, servera sedan med valfria tillbehör.