Mackornas macka Club sandwich i Tom Sjöstedts tappning är en riktig höjdare. Mellan frasiga surdegsbröd varvas stekt kyckling, hemgjord dijonnaise, knaprigt bacon och krispiga grönsaker.
Salta kycklingen och bryn i stekpanna med olja och vitlök. Se till att skinnet blir krispigt. Fortsätt tillaga kycklingen i ugnen tills den är helt genomstekt (70 grader innertemperatur). Låt vila innan den skärs upp.
Bröd
Sätt ugnen på 250 grader.
Pensla bröden på bägge sidor med olja och vitlök. Salta lätt. Rosta i ugnen 5-6 minuter tills de fått färg. Låt svalna.
Lägg ut bacon på en bakpappersklädd plåt och tillaga 5-6 minuter i ugnen, 250 grader. Låt svalna.
Dijonmajonnäs
Blanda äggula, vinäger och senap. Vispa i oljan försiktigt,börja droppvis för att sedan hälla i en tunn stråle under fortsatt vispning. Smaka av med salt.
Fördela alla ingredienser mellan bröden, dela och fäst med en träpinne.