300 g pulled pork, gärna resterna från helgens bbq
8 skivor Genoa Salami, ca 1-2 mm tjocka
salt
svartpeppar
tabasco
smör
Gör så här
Dela bröden i över- och underdel. Bre på rikligt med yellow mustard på underdelarna och majonnäs på överdelarna.
Fördela osten på alla delarna. Montera sedan underdelarna med skivad ättiksgurka, skinka, pulled pork och salami. Krydda lätt med salt och peppar och toppa med några stänk tabasco.
Vänd försiktigt ihop över- och underdelarna och tryck lätt. Bre smör på ovansidorna av bröden.
Hetta upp en grillpanna till mediumvarm. Grilla bröden cirka 5 minuter med den smörade sidan nedåt och en tung kastrull som press ovanpå. Smöra sedan brödens andra sida innan ni vänder dem och steker dem i ytterligare 5 minuter på andra sidan, även nu under press.
Servera med Pico de gallo och ett gott, välkylt öl.