Drömdessert med hallon och persika

Drömdessert med hallon och persika
Jessica Frej
Jessica Frej

Drömdessert med hallon och persika

6 ingredienser

20 m

Den här enkla och goda desserten med yoghurtfluff, persikor och hallonsås är en riktig vårfröjd!

Ingredienser

portioner

Hallonsås

  • 225 g hallon
  • 3 msk spad (från persikorna)

Yoghurtfluff

  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 krm vaniljpulver

Servering

  • 1 burk inlagda persikor
  • yoghurtfluff
  • hallonsås
  • 2 msk pistagenötter, skalade

Gör så här

Hallonsås

  1. Värm ingredienserna i en kastrull och pressa hallonen genom en sil för att få bort kärnorna.
  2. Nu är hallonsåsen klar!

Yoghurtfluff

  1. Vispa grädden och blanda den med yoghurt och vaniljpulver.

Servering

  1. Klicka upp yoghurtfluff i botten på en skål och lägg persikor ovanpå.
  2. Toppa med hallonsås och hackade pistagenötter.