Pannbiffar med broccoli- och blomkålsmos

 Pannbiffar med broccoli- och blomkålsmos
Foto: Michael Angress

Pannbiffar med broccoli- och blomkålsmos

Av: Michael Angress

Från: Malou efter tio

8 ingredienser

15 min

Pannbiffar med ägg och morot som serveras med broccoli- och blomkålsmos. Både gott och smalt.

Ingredienser

portioner
  • 150 g köttfärs
  • morot, riven
  • 0,5 ägg
  • 0,25 broccoli
  • 0,25 blomkål
  • ca 75 g kvarg
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Blanda köttfärs, riven morot och ägg. Forma till en pannbiff och stek i teflonpanna.
  2. Koka broccoli och blomkål i fem minuter. Häll av vattnet och mixa med stavmixer. Blanda i kvargen till en bra konsistens. Salta och peppra efter smak.