16 ingredienser
Man har alltid ett mål med att laga mat. Mitt är alltid att jag samt de jag serverar ska bli ruskigt mätta. För fyra personer ska man enligt många inte ha mer än 250 gram viltskav. Jag kör 2-3 paket, alltså 500-750 gram. Då brukar det bli över också. Perfekt till lunch dagen efter. Grundreceptet följer, men här är det fritt fram att addera vad man känner för. /Eric
Du behöver en stor stekpanna eller en gryta. Det allra bästa är en wokpanna.
Receptet räcker till 4 riktigt hungriga personer, eller fler normalhungriga, eller till matlåda dagen efter.
Eric lagade även
Kantarellpaj med flera ostar
Kattens tårta
Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Dryckestips
Ett smakrikt öl är ultimat, Brewdog ”Trashy Blonde” 15:90 råbalkad, läcker… Eller ett starkt rödvin, gärna Amarone.