Blanda ihop ingredienserna till tryffelmajonnäsen. Ställ svalt fram till servering.
Sätt ugnen på 125 grader.
Salta och peppra köttet runt om.
Bryn köttet i en het stekpanna med olja, smör, krossad vitök och timjan.
Lägg över i en ugnsform tillsammans med fettet. Låt köttet gå i ugnen till innertemperaturen är 56-57 grader. Ta ut och låt vila 10-15 minuter innan du skär köttet i skivor.
Lägg de kokta potatisarna på en plåt med bakplåtspapper. Mosa potatisarna med ett bestämt tryck från en gaffel så att den krossas.
Blanda ihop olivolja, riven vitlök, persilja, salt och peppar. Ringla oljan över potatisen. Salta och peppra.
När köttet kommer ut för att vila, höj temperaturen till 220 grader och låt potatisen rostas till gyllene färg.
Lägg babyspenat i en skål. Vänd runt med citronsaft och salt.
Skär köttet tvärs över fibrerna (skär inte längs med). Servera med krossad potatis, majonnäs och spenatsallad.