Gillar du grekisk sallad måste du bara prova denna rätt. Fetaost paneras och steks riktigt frasig och serveras med vitlöksrostad potatis, krispiga grönsaker och klassisk tsatsiki.
Lägg de kokta potatisarna på en bakpappersklädd plåt eller form. Tryck till potatisarna med en potatispress eller en gaffel.
Riv vitlök och blanda med olivolja. Ringla oljan på potatisen. Strö över salt. Rosta potatisen i ugnen i 20 minuter tills de fått lite färg.
Riv gurka grovt. Krama ut vätskan. Blanda gurkan med yoghurt, vitlök och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
Lägg mjöl, uppvispat ägg och panko i separata djupa tallrikar.
Vänd fetan i mjöl, sen uppvispat ägg och till sist panko. Stek i generöst med olivolja till gyllene på båda sidor. Ta upp och låt droppa av på trippelt hushållspapper.
Lägg upp potatis, grönsaker, frasig feta och tsatsiki och servera genast! Toppa eventuellt med lite chiliflakes.