Frasig vårpaj med stekt purjolök, dill, ramslök och vällagrad ost. Genom att varva flera lager av filodegen får Paul till en underbar blandning mellan krispighet och mjukhet.
Pensla filodeg med smör och varva i en pajform minst 10 lager. Picka botten och förbaka i ugn tills filodegen börjar bli frasig och lite gyllene.
Skär purjolök i grova bitar. Stek löken i olja, ställ purjolöken upp som små stubbar och stek på hög medelvärme så det få yta och tillagas lätt igenom.
Ta ut pajskalet. Blanda ägg och havremjölk, krydda med salt och peppar. Hacka dillen fint och blanda ner i äggblandningen tillsammans med torkad ramslök.Fördela purjolöken i pajskalet, ställ stekytan uppåt. Fördela osten i pajformen och täck med äggstanning.
Baka i ugn på 175 grader tills gyllene och stannad, cirka 15-25 min. Tag ut och låt svalna lite innan servering.
Skiva silverlöken tunt och lägg den på kylning i kallt vatten.
Blanda dijonsenap, vatten och vinäger i en stor skål, häll droppvis i olja och avsluta med att smaka av med salt och peppar. Blanda ned spenaten och silverlöken med dressingen i skålen.