Fyllda midsommarägg med romtopp

Fyllda midsommarägg med romtopp
Foto: Angelica Söderberg

Fyllda midsommarägg med romtopp

6 ingredienser

20 min

Försvinnande goda ägg som du fyller med bitar från din favoritsill, majonnäs och hackat ägg. Toppa av med rom och en dillkvist.

Din favoritsill från Abba
Abba produktnyheter 2022

Din favoritsill från Abba

Prova någon av de nya sillarna från Abba, som exempelvis Chili & aioli

Läs mer

Ingredienser

portioner ägg
  • 8 ägg, hårdkokta
  • 8 bitar Abba Chili och aioli sill
  • 2 msk majonnäs
  • 0,5 rödlök, finhackad
  • 1 kvist dill
  • 2-3 msk Abba caviar röd finkornig rom

Gör så här

  1. Koka äggen hårdkokta, ca 8 minuter. Skär av toppen och gröp ur den torra gulan ur äggen i en skål. Skär av en bit av undersidan på ägget så det kan stå upp.
  2. Finhacka rödlök och skär sillbitarna i ännu mindre bitar.
  3. Blanda äggulan med majonnäs, rödlöken och sillbitarna. Ta gärna med lite av chili aioli-såsen för smaken.
  4. Fyll äggen med röran och toppa av med lite rom och en dillkvist. Klart att servera!
TIPS!
Godaste potatissalladen till midsommar
Abba färskpotatissallad med romröra

Godaste potatissalladen till midsommar

Inget slår en sallad på färskpotatis, sockerärtor, rädisor och en krämig romröra!

Läs mer

9 oslagbara tips till midsommar!
Abba midsommar ny

9 oslagbara tips till midsommar!

Här ger Abba dig bästa tipsen för en lyckad midsommar.

Läs mer