Blanda socker, kardemumma, rismjöl, majsmjöl och potatismjöl. Blanda i smör och låt det finfördelas.
Addera fiberhusk, xantangummi och salt och låt det blandas väl.
Smula ner jäst.
Häll på mjölk och blanda direkt ihop till en smet/deg. Använd gärna degblandare med K-spade eller elvisp.
Blanda degen i minst 5 minuter så det verkligen blandas väl.
Låt degen jäsa i 2 timmar. (Degen håller sig bra fler dagar i kylen om man täcker över den med plast, så man kan baka några åt gången).
Dela degen i bitar och kavla ut dem mellan två bakplåtspapper till runda wraps. Strö eventuellt lite potatismjöl på övre halvan så den inte fastnar i pappret.
Grädda på bakplåtspappret som låg underst i ca 10 minuter på 225 grader.
Låt svalna under en ren kökshandduk och fyll sedan med riven mandelmassa, vispgrädde och florsocker precis innan servering.