Detta är en riktig klassiker, fast på ett nytt och inspirerande sätt. Det här är ett recept för den som vill lägga ner lite tid och möda på matlagningen.
Köttfärsröra: Skala och finhacka löken. Fräs ihop köttfärs och lök i lite smör. Krydda med salt, peppar, oregano och tomatpuré. Häll på grädde och buljong och låt småkoka i 15 minuter.
Béchamelsås: Koka upp mjölken i en kastrull. Smält smöret i en annan stor kastrull, blanda ner vetemjölet och vispa det till en jämn redning. Spä med den kokta mjölken och vispa hela tiden. Koka upp såsen och låt den koka i minst 5 minuter. Smaksätt med salt och peppar.
Sätt ugnen på 200°. Fördela köttfärsröra och crème fraiche i cannellonirören. Lägg pastarullarna tätt i smord, ugnssäker form. Slå över béchamelsåsen och strö över den rivna osten. Sänk temperaturen i ugnen till 155°. Gratinera i ca 30 minuter.