Smält smöret. Häll i mjölk och låt degspadet bli fingervarmt. Tillsätt socker och salt. Blanda i jästen och rör tills den helt har löst sig. Tillsätt ägget, pastafärg och det mesta av mjölet uppblandat med bakpulver.
Arbeta till en smidig deg. Låt jäsa under duk i 40 minuter.
Ta upp degen och dela den i 30 bitar.
Rulla bullarna runda. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa under duk i 30 minuter. Pensla med ägget och grädda i 225 grader varm ugn i ca 8 minuter. Låt svalna under duk.
Nutellakräm
Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Vispa gulor, strösocker och vaniljfrön ljust och krämigt.
Vispa grädden luftig och vänd ner den i äggsmeten. Vänd i nutellan.
Chokladgrädde
Vispa grädden fluffig och sikta i kakao.
Montering
Skär av locket på bullarna. Bred nutellakräm i botten, spritsa på chokladgrädden och toppa med locket. Sikta ev över lite florsocker.