Sätt ugnen på 175 grader. Rensa racksen och blanda ihop allt till marinaden och gnid in köttet.
Lägg allt i en påse och låt marinera några timmar. Koka potatis och palsternacka.
Mosa till en puré och blanda i chèvre, grädde, salt, peppar och äggen. Låt svalna.
Lägg ut smördegen och skär i 3 delar, nagga med gaffel och pensla med uppvispat ägg.
Klicka purén på smördegsplattorna och rulla ihop till längder.
Pensla med ägg på ovansidan och se till att ändarna håller tätt. Stek racksen i stekpannan med olivolja och smör cirka 4 minuter per sida. Ös köttet med fettet under hela tiden.
Ställ sedan in i ugnen med kötttermometer, ta ut när köttet nått 55 grader.Även då ska smördegsrullarna in i ugnen cirka 15-20 minuter.
Spara stekskyn och häll i grädde och fond och låter koka samman.
När köttet nått rätt temperatur, ta ut och lägg i folie så det får vila tills smördegen är färdig. Skär upp köttet och servera!