Skala vitlöken och mixa alla ingredienser till grillmarinaden i en matberedare, ställ åt sidan så länge.
Tryffelmajonnäs
Smaksätt majonnäsen med tryffel, vinäger, salt och peppar och ställ den svalt.
Karamelliserad svamp
Skala och skiva löken, stek den långsamt i olja och smör. När löken börjar bli gyllenbrun strör du över farinsockret. Lägg sedan löken i en bunke. Skiva champinjonerna och stek dem i olja. Klicka i lite smör när vätskan har kokat in. Smaksätt svampen med soja, salt och peppar. Blanda svampfräset med löken.
Burgare
Forma högrevsfärsen till 6 burgare, bearbeta inte färsen för mycket för då blir den kompakt. Stek dem några minuter på varje sida, salta och peppra lätt. Burgarna får gärna vara lite rosa i mitten, pensla sedan stekytan med grillmarinaden.
Rosta hamburgerbröden i en torr panna och stryk ett lager tryffelmajonnäs på bottnarna. Lägg på karamelliserad svamp och toppa med burgarna, skeda på lite extra majonnäs.