Ta först fram alla ingredienser så att de är rumstempererade när du börjar baka.
Smula jästen i en stor bunke och häll nästan allt socker över den, låt detta stå och lösa upp sig ett tag.
Under tiden smälter smöret och häll på mjölken, låt det bli fingervarmt.
Häll vätskan över jästen.
Nu kan du blanda ner de rumsvarma äggen, och den rumsvarma kesellan, saltet och mjölet. Arbeta ihop tills du har en fin och smidig deg.
Låt den jäsa i ca 40 minuter under handduk.
Rulla små bollar av degen (antingen golfbollar om du som jag vill ha små semlor, eller tennisbollar om du vill ha dem lite större), ställ dem på en smörad plåt och låt dem jäsa under duk i 30 minuter.
Pensla med vispat ägg och grädda mitt i ugnen i 175 grader i 5-10 minuter, eller tills de är genomgräddade och har en fin gyllengul färg.
Låt bullarna svalna och skär sedan av ett lock på varje bulle.
Gröp ur ett litet hål i varje bulle och blanda ihop fyllningen.
Som sedan ska bo i det lilla hålet.
Spritsa grädde över fyllningen och lägg på locket.