Börja med att göra dosasmet. Blanda alla ingredienserna till smeten och låt stå och vila medan du gör curryn.
Finhacka lök, skär potatis i stora tärningar, bryt blomkål i små buketter samt tärna tomater. Stek löken, potatis och blomkål gyllene i generöst med olja i en traktörpanna, ca 5 min.
Riv i vitlök och ingefära, tillsätt chilipulver och garam masala och låt steka med i 30 sekunder. Tillsätt tomater och stek i 5 minuter under omrörning. Tillsätt ev lite vatten och låt gå tills potatis och blomkål är mjukt under lock på medelvärme. Ta sedan bort locket och låt vätskan koka in i grönsakerna i någon minut.
Plocka korianderbladen och finhacka stjälkarna. Vänd ner korianderhacket i curryn, smaka av med salt och peppar.
Stek tunna ”pannkakor” av dosasmeten. Lägg curryn i mitten och vik hop dosan. Strö koriander över och servera genast med en klick matlagningsyoghurt och mango chutney.