Hetta upp en stekpanna, tillsätt ca 2-3 msk olivolja. Stek auberginen på hög värme tills den får fin färg, salta och peppra, rör om då och då. När auberginen fått färg, tillsätt övriga grönsaker och stek tills de får färg.
Salta och peppra kycklingen på båda sidorna.
Hetta upp en gryta med olivolja. Stek kycklingen gyllenbrun på skinnsidan, vänd sedan kycklingen, salta och peppra köttsidan och stek ytterligare några minuter.
Ta ut kycklingen ur grytan och lägg åt sidan. Lägg i grönsakerna i grytan där kycklingen stekts och lägg sedan kycklingen ovanpå (detta är för att behålla krispigheten på kycklingen).
Häll i det vita vinet, pressa i citronjuice och tillsätt salvia. Låt puttra ca 10 minuter på medelvärme tills kycklingen är färdig.
Tillsätt eventuellt mer vin om det behövs, eller ifall kycklingen inte riktigt är färdig i mitten och den behöver koka lite extra.
Servera gärna med pasta, potatis eller ris och en härlig grönsallad och.