Salta fiskfiléerna på båda sidor 20-30 minuter innan de ska stekas. Låt dem ligga och dra åt sig saltet i kylen.
Koka upp rabarbern med vatten, salt, lök, palsternacka, peppar och lagerblad i en vid kastrull. Låt sjuda utan lock i 15 minuter. Sila av vätskan i en skål och var noga med att pressa ur all saft ur rabarbern och grönsakerna.
Sjud det silade spadet tills det reducerats till cirka 1 dl. Häll i grädde och kajennpeppar och sjud i ytterligare 5 minuter. Ställ åt sidan så länge.
Värm ugnen till 50 grader.
Hetta upp en rymlig stekpanna med smör och olja. Vänd gösfiléerna i skrädmjölet och stek dem tills de får fin färg på båda sidorna.
Låt nu fisken gå klar i ugnen i cirka 10 minuter (den låga temperaturen håller fisken saftig). När filéerna delar på sig när man trycker lätt på dem med fingret är de färdiga.
Koka under tiden sparrisen i 4-6 minuter i vatten och salt. Ta upp och låt den ånga av.
Värm såsen, smaka av och rör ner smöret.
Servera gösen på en gång med sås, sparris och eventuellt kokt potatis.