Jag har helt snöat in på halloumiburgare senaste tiden och äter det minst en gång i veckan, tycker helt enkelt att det är makalöst gott! Ett tips är att servera burgarna i kaffefilter. /Jessica
Skiva rödlöken så tunt du kan i ringar. Koka upp ättika, vatten och socker. Lägg löken i den varma ättikslagen och låt den dra tills servering.
Dressing
Riv eller pressa vitlöken i en skål. Riv över citronskal och pressa ner citronsaften. Tillsätt salt, peppar, tabasco och dijonsenap. Blanda runt och ha sen i crème fraiche och rör ihop till en slät dressing.
Tillbehör
Skiva tomater och avokado och skölj salladen.
Halloumi
Hetta upp en stekpanna med olja i. Stek halloumin på medelvärme ca 4 minuter på varje sida så den får fin färg och är helt varm och mjuk hela vägen igenom (den stekta halloumin kan hållas varm i en 100 gradig ugn om det behövs, viktigt att den är helt varm vid servering, därför steker man den sist).
Montering
Bred dressing i bröden på både botten och locket, strö ut soltorkade tomater, lägg på ett salladsblad, skivor av tomat och avokado. Lägg på halloumin, toppa med den picklade rödlöken, lägg på locket och hugg in.