Enkel kyckling i röd curry

Kyckling i röd curry 01
Foto: Bianca Brandon Cox
Kristina Andersson
Kristina Andersson

Enkel kyckling i röd curry

Av: Kristina Andersson

Från: Biggest loser

6 ingredienser

20 m

Härlig och lätt kycklingrätt med wokgrönsaker och kokosmjölk. Servera med råris och du har en perfekt lunch eller middag med underbara smaker.

Recept är från boken ”Eat clean – mer näring och mindre skräp i maten” av Kristina Andersson.

Ingredienser

portioner
  • 150 g kycklingfilé
  • 150-200 g wokgrönsaker
  • 0,5-1 msk currypasta (efter smak)
  • 1 dl kokosmjölk
  • 1 dl vatten
  • 1 dl råris, kokt

Gör så här

  1. Skär kycklingen i strimlor och stek dem på måttlig temperatur. Tillsätt wokgrönsakerna när kycklingen är genomstekt.
  2. Blanda ut currypastan med kokosmjölken och häll över grönsakerna och kycklingen. Tillför vatten och låt koka upp.
  3. Servera med kokt råris.