Ljummen peach melba med varm hallonsås

Ljummen peach melba med varm hallonsås
Foto: Jessica Frej
Jessica Frej
Jessica Frej

Ljummen peach melba med varm hallonsås

5 ingredienser

10 m

Klassisk dessert med min lilla twist. Älskar kontrasten mellan varmt och kallt i en efterrätt. /Jessica

Tips! Passa på att rensa i skafferi och frys och laga en fantastisk söndagsmiddag med tre rätter på en halvtimme. Härlig mat som värmer i vinterkylan. Servera med Jessicas ärt- och citronbruschetta och Arribiata med mozzarella för en prisvärd trerättersmiddagmiddag!

Ingredienser

portioner
  • 400 g konserverade persikor [1 burk]
  • 2 msk smör
  • 2 msk strösocker
  • 225 g frysta hallon
  • 0,5 l vaniljglass

Gör så här

  1. Häll av persikorna och stek persikorna i smör på medelvärme ca 2 minuter på varje sida.
  2. Tillsätt hallon och socker och låt de bi varmt med persikorna.
  3. Servera varmt tillsammans med vaniljglass.